Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Website gemaakt door: Primebytes
Doedelzakband The Hague Highland Pipe Band - Doedelzak, Snare- of Tenordrum leren spelen

Doedelzak, Snare- of Tenordrum leren spelen

Doedelzak leren spelen

Is de doedelzak jouw instrument? Bij de HHPB kunnen we je leren de doedelzak te bespelen. Ervaren instructeurs leren je de beginselen van het spelen op dit mooie instrument. Na eerst les te krijgen op een oefeninstrument, de practice chanter, zul je uiteindelijk de bagpipes leren beheersen.

Schots slagwerk

De snaredrum die gebruikt wordt voor het voor het Schots drummen kenmerkt zich door zijn typerende geluid. De techniek van het drummen staat op een hoog peil. De ritmes dienen muzikaal te zijn en een perfecte aanvulling op de doedelzakmuziek. Wil je zelf leren drummen? Bij de HHPB kunnen we je het leren. Thuis oefen je met een paar stokken en een practice pad. De buren hoeven geen last van je te hebben.

Tenor Drum

Bij de HHPB is de tenor drum een volwaardig instrument waarvoor je een volwaardige opleiding kunt krijgen. Tenor drumming is een combinatie van show en ritmes. Met de stokken (mallets) worden figuren gedraaid (flourishes) in combinatie met slagen op het vel. In een tenor sectie met meerdere drummers worden de drums in verschillende tonen gestemd. Zelf tenor leren spelen? Meld je aan bij de HHPB.

Voor al deze opleidingen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of info@hhpb.nl