Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Website gemaakt door: Primebytes
Doedelzakband The Hague Highland Pipe Band - Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Op woensdag 14 augustus vertrok de HHPB voor zijn Tournee naar Yekaterinenburg in Rusland ter gelegenheid van het 290 jarig bestaan van de stad. Op het programma stonden een optreden bij de opening van de festiviteiten in het Circustheater op donderdag, een optreden bij de plechtigheid in het Cosmos theater op vrijdag. Op zaterdag werd geopend met de ceremonie van het hijsen van de vlag op "Stad dag" op Plein 1905, welke gevolgd werd door een parade door de stad. Het laatste optreden betrof een Gala concert in het Historisch Park.

Voor onze inspanningen tijdens deze warme dagen zijn wij op zondag beloond met een bezoek aan een vliegshow, een bezoek aan de grens tussen Europa en Azië en een bezoek aan het klooster Ganina Yama. Ook was er tussen de optredens door voldoende vrije tijd om kennis te maken met deze bijzondere stad en samenleving.

For our Russian friends (translation via google)

На среде, 14 августа покинул HHPB для его турне по Yekaterinenburg в России в честь 290-летия города. Программа включала в себя выступление на открытии праздника в цирке в четверг, выступление на церемонии в Космосе театра в пятницу. В субботу открылся с церемонии поднятия флага на «День города» на Plein 1905, за которым последовал парад по городу. Последнее выступление было гала-концерт в исторический парк.

Для наших усилий в эти жаркие дни мы вознаграждены в воскресенье с посещения авиасалона, посещение границе между Европой и Азией, а также посещение монастыря Ганина Яма. Также было между концертами достаточно свободного времени, чтобы сделать это особый город и общества знаний.

 

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Yekaterinenburg 2013

Meer foto's op onze Facebook Page / More photos on our Facebook Page:

HHPB Facebook Page